Madonnin milenec mladší o 30 rokov: Vekový rozdiel nevnímam!

Vekový rozdiel medzi speváčkou Madonnou a jej aktuálnym priateľom, tanečníkom Timorom Steffensom je tridsať rokov. Fešný mladík v tom problém nevidí.

21.08.2014 09:30
Timor Steffens Foto:
Tanečník Timor Steffens je milencom speváčky Madonny. Na zábere z Instagramu.
debata (3)

Pre britský denník Mirror údajne tento 26-ročný mladík uviedol, že vždy randil so staršími ženami. „Neuvedomujem si ten rozdiel,“ komentoval. „Moje partnerky boli vždy staršie ako ja a tak sa mi to páči. Veľa som sa pri nich naučil,“ doplnil rodák z Holandska.

Podľa neho je Madonna silná žena, ktorá nepotrebuje nasledovať masu. To mu imponuje. Médiá tvrdia, že dôvodom, prečo padol speváčke do oka, je okrem jeho pohľadnej tváričky a tela aj zmysel pre rodinu. „Výborne si rozumie s jej deťmi. Je kamarát s Roccom (pozn. syn Madonny z manželstva s Guyom Ritchiem) a rozumie si aj s oboma adoptívnymi deťmi. Užijú si spolu veľa zábavy,“ uviedol v minulosti zdroj z okolia speváčky.

Madonna počas uplynulého víkendu oslávila 56. narodeniny na pompéznom večierku v Cannes. Medzi gratulantmi nechýbala modelka Kate Moss, dizajnér Ricardo Tisci a ďalší významní ľudia z módnej a hudobnej brandže. Viac foto si pozrite v galérii.

Speváčka Madonna a jej dlhoročný spolupracovník...
Adoptívny syn David robil speváčke garde na jej...
+5Na oslavu 56. narodenín speváčky Madonny...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #Madonna #Timor Steffens #staršia milenka

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...