Som zahanbený a sklamaný, vyhlásil Jackie Chan o zatknutom synovi

Hviezda akčných filmov Jackie Chan sa v stredu ospravedlnil za "hanbu", ktorú spôsobil jeho syn Jaycee svojím drogovým deliktom.

21.08.2014 11:56
Filmová legenda Jackie Chan máva fotografom a... Foto: ,
Filmová legenda Jackie Chan.
debata

Jayceeho, ktorý je tiež filmovým hercom, minulý týždeň v Pekingu kvôli marihuane zadržala čínska polícia. Jaycee Chan sa tak stal ďalším v rade čínskych a taiwanských celebrít, ktoré majú kvôli drogám problémy s metropolitnými úradmi, teraz mu hrozia až tri roky väzenia.

„Keď som tú správu počul prvýkrát, bol som úplne rozzúrený,“ uviedol vo vyhlásení 60-ročný Jackie Chan, ktorý sa v roku 2009 stal vyslancom čínskej polície na boj proti drogám. „Ako verejná osoba sa cítim zahanbený, ako otec veľmi smutný a sklamaný. Ale ten, kto sa cíti najviac zlomený, je mama,“ dodal Chan.

„Rád by som využil príležitosť a odkázal Jayceemu: Urobil si zlú vec a teraz za to musíš niesť následky. Som tvoj otec a budem vždy stáť pri tebe. Budeme tomu, čo nás čaká, čeliť spoločne,“ uviedol Chan s tým, že časť zodpovednosti leží aj na ňom, pretože vraj vo výchove zlyhal.

Jayceeho zadržala polícia minulý týždeň vo štvrtok. Pri domovej prehliadke uňho našla viac ako 100 gramov marihuany. Chan mladší nasleduje herecký príklad otca, ktorý sa z rodného Hongkongu dostal až do Hollywoodu.

Peking v posledných mesiacoch vystupňoval záťahy proti drogám medzi populárnymi osobnosťami. Pred týždňom potom v metropole podpísalo 42 umeleckých agentúr dohodu s políciou, že nebudú zamestnávať celebrity, ktoré majú problémy s drogami.

debata chyba
Viac na túto tému: #zatknutie #syn #drogy #marihuana #Jackie Chan #Jaycee Chan

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...