Svalovec Manganiello striptíz trénuje aj pred sexi milenkou Sofiou

Vďaka jeho urastenému telu a pohľadnej tvári ho považujú za jedného z najsexi mužov Hollywoodu. Veľa fanúšičiek si tiež získal ako jeden zo striptérov vo filme Magic Mike.

22.08.2014 08:00
debata
Joe Manganiello na akcii značky New Balance. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Joe Manganiello Joe Manganiello na akcii značky New Balance.

Keď sa nedávno herca Joa Manganiella spýtali, či striptérske pohyby predvádza aj svojej novej priateľke – kolumbijskej kráske Sofii Vergare, odpovedal diplomaticky. „Viete, že sa chystá druhý film. A budem v ňom účinkovať, takže musím trošku trénovať. Hádam netreba viac hovoriť,“ vyhlásil podľa JustJared.com svalovec.

Tridsaťsedemročný herec sa tiež priznal, že zálusk na hrdinku seriálu Moderná rodinka mal dlho. „Sem tam sme na seba narazili na nejakej akcii, zhovárali sa,“ zaspomínal si predstaviteľ vlkodlaka zo seriálu Pravá krv.

Herec Joe Manganiello a jeho priateľka -... Foto: SITA/AP, John Shearer
Joe Manganiello a jeho priateľka - kolumbijská herečka Sofia Vergara Herec Joe Manganiello a jeho priateľka - kolumbijská herečka Sofia Vergara na akcii značky Puma.

Vergara však bola zadaná. Dokonca zasnúbená s podnikateľom Nickom Loebom. Manganiello ich ešte ako pár stretol aj na slávnostnej večeri v máji tohto roku v Bielom dome. „Mala priateľa, takže som sa o nič nemohol pokúsiť. Veď také niečo by sa mohlo skončiť aj bitkou a nebudem predsa začínať bitku v Bielom dome,“ zavtipkoval si herec.

Vergara však pár týždňov po návšteve príbytku amerického prezidenta odvolala zásnuby a už o niekoľko týždňov ju médiá zachytili práve v spoločnosti hereckého kolegu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Magic Mike #striptíz #Sofia Vergara #Joe Manganiello #baliť dievča

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....