Slávna moderátorka v ohrození života? Zástava dýchania a potom kolaps

Americká herečka a televízna moderátorka Joan Rivers vo štvrtok v New Yorku skolabovala pri lekárskom zákroku na svojich hlasivkách a musela byť narýchlo prevezená do nemocnice.

29.08.2014 08:50
Joan Rivers Foto: ,
Moderátorka Joan Rivers.
debata

Jej stav sa sprvu označoval za kritický, ale už sa stabilizoval. Uviedli to zahraničné agentúry s odvolaním na lekára a rodinu 81-ročnej hviezdy.

„Jej rodina by chcela poďakovať všetkým za prejavy lásky a podpory,“ uviedol hovorca nemocnice. Zdravotný stav herečky, ktorá má svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy, sľúbil upresniť neskôr. „Prosíme, aby ste ju mali ďalej vo svojich myšlienkach a modlitbách,“ povedala podľa AP jej dcéra Melissa Rivers. Objavili sa aj správy, že lekári uviedli Riversovú do umelého spánku. Tie však rodina nepotvrdila. V posledných dňoch podľa svojho okolia bola stále veľmi aktívna a vyzerala úplne zdravo.

Riversová hrala napríklad v starších filmoch Pozri, kto to hovorí, Šesť vrážd stačí, mamička!, v posledných rokoch napríklad v televíznom seriáli Rozvedený so záväzkami či akčnom filme Iron Man 3. Je tiež autorkou scenárov a úspešných televíznych relácií.

V poslednom čase sa udržuje v povedomí Američanov najmä vďaka relácii Fashion Police, v ktorej spoločne s ďalšími kolegami hodnotí hollywoodske hviezdy a ich módu. Riversovej vyjadrenia už neraz vyvolali vlnu vášní či urazených reakcií. Ona sama totiž často bez servítky a často drzo hodnotí uznávané hviezdy a kritizuje ich nedostatky (napríklad postava u speváčky Adele a pod.)

debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnice #hospitalizácia #Joan Rivers

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...