Slávni zaľúbenci na pláži, takto si užívajú v Mexiku

Sofía Vergara a jej priateľ, herec Joe Manganiello, dovolenkovali v Cabo San Lucas, kde bývali v dvojpodlažnom prezidentskom apartmáne so súkromným bazénom.

04.09.2014 09:00
debata

Kolumbijská herečka Sofía Vergara a jej priateľ, herec Joe Manganiello, spolu dovolenkovali na pobreží mesta Cabo San Lucas, ktoré sa nachádza v Los Cabos v Mexiku. Štyridsaťdvaročná rodáčka z mesta Barranquilla o tom informovala prostredníctvom služby WhoSay. Hviezda seriálu Moderná rodina (2009) sa v pondelok 1. septembra pochválila selfie fotografiou, ktorú zhotovila, keď s 37-ročným partnerom oddychovali v bazéne. Okrem toho zverejnila aj ďalšiu fotografiu, na ktorej dvojica relaxuje na pláži. „Ahoooj Mexiko!!! Aby ste tomu uverili, musíte to zažiť,“ pripísala k záberom.

Sofía Vergara a jej priateľ, herec Joe... Foto: Profimedia.sk
Sofía Vergara, Joe Manganiello Sofía Vergara a jej priateľ, herec Joe Manganiello, si užívajú pohodu v Mexiku.

Ako uviedol nemenovaný zdroj, pár býval v dvojpodlažnom prezidentskom apartmáne so súkromným bazénom. Okrem slnečného počasia a času stráveného na pláži si vraj užívali aj masáže. Vergara a Manganiello spolu začali chodiť iba nedávno. V rokoch 1991 – 1993 bol herečkiným manželom Joe Gonzalez. V júli 2012 sa zasnúbila s americkým podnikateľom Nickom Loebom. V máji tohto roka však ohlásili rozchod.

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #Sofia Vergara #Joe Manganiello

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....