Dave Haywood z kapely Lady Antebellum sa stal otcom

Člen americkej country skupiny Lady Antebellum Dave Haywood sa stal otcom.

09.09.2014 19:13
Dave Haywood z kapely Lady Antebellum. Foto: ,
Dave Haywood z kapely Lady Antebellum.
debata

Tridsaťdvaročný hudobník privítal spolu s manželkou Kelli Cashiola Haywood v nedeľu 7. septembra syna, ktorému dali meno Cash Van Haywood. Chlapček vážil po narodení 3175 gramov a meral 48 centimetrov.

Radostnú novinku zverejnili na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter prostredníctvom profilu kapely Lady Antebellum. „Sme veľmi šťastní, že už máme medzi sebou malého zdravého chlapčeka. Cash Van Haywood sa narodil včera v noci. Matka a otec sa majú výborne a nemôžu byť šťastnejší,“ napísali.

Informáciu pre americký týždenník Us Weekly potvrdili hudobníkovi zástupcovia, ktorí tiež prezradili, ako rodičia vyberali meno pre svoje prvé dieťa. „Cash pochádza z Kellinho rodného priezviska Cashiola a Van je meno Daveovho otca,“ uviedli.

Dvojica spolu začala chodiť začiatkom roka 2011 po tom, ako boli viac než päť rokov kamaráti. V decembri 2011 sa zasnúbili a v apríli nasledujúceho roka sa v Nashville zosobášili. O tehotenstve informovali tento rok v apríli, pričom prezradili aj pohlavie potomka.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Dave Haywood

+ Vyhľadávanie radosti vo všedných dňoch posilní dušu.
Pomôžte finančne ľuďom, ktorý sú menej šťastný, máte nato....

+ Pohyb na čerstvom vzduchu zlepší náladu a zdravie.
Nové príležitosti v práci prinesú očakávaný finančný príjem....