Práca jej ničí všetky vzťahy, vraví ex-manžel Jennifer Lopezovej

Ona momentálne trávi čas bez muža, jej bývalý manžel sa však rozhodol spomínať. Ex-partner speváčky Jennifer Lopezovej Cris Judd prehovoril o ich krátkom zväzku.

16.09.2014 13:54
Rok 2002: Speváčka Jennifer Lopez a jej druhý... Foto: ,
Rok 2002: Speváčka Jennifer Lopez a jej druhý manžel Cris Judd.
debata

Ako uviedol pre magazín US Weekly bývalý tanečník, za ktorého bola latino diva vydatá od roku 2001 do roku 2003, žiť so slávnou speváčkou vôbec nebolo jednoduché. „Viete, ono to vlastne bolo strašne ťažké,“ uviedol Judd. „Pamätám si na našu svadbu ako na obrovský cirkus. Dokonca pár ľudí zatkli, pretože sa snažili vyšplhať cez kopec, aby sa mohli dostať ku nám. Súkromie bolo preč, odrazu už som nežil ako normálny človek. Žiť vo svetle reflektorov nebolo jednoduché,“ vysvetlil Judd.

Rok 1997: Jennifer Lopez na premiére snímky...
Rok 1998: Speváčka Jennifer Lopez na vyhlásení...
+15Rok 1999: Speváčka a herečka Jennifer Lopez na...

Podľa neho bolo dôležité uvedomiť si, že takto už budú veci ďalej fungovať a že ich musí akceptovať. „Akonáhle by ste s tým začali bojovať, mohli by ste sa z toho zblázniť. Strážiť si súkromie len vyvoláva v ľuďoch to, aby vám ho nabúrali,“ skonštatoval. Manželstvo sa však po necelých dvoch rokoch skončilo. „Skrátka nám to nevyšlo,“ vyznal sa pre US Weekly.

Ani dnes nemá na ex-manželku zlé slovo. Na otázku, prečo podľa neho nemá Jennifer šťastie v láske, odpovedal vyhýbavo, no svoj názor naznačil. „Nedokážem vám povedať, prečo. Ale myslím si, že to je v prvom rade kvôli práci. Ide len o to, či na tom chcete pracovať alebo nie.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #Jennifer Lopez #Cris Judd

+ Počúvajte svoje telo, momentálne sa vám snaží niečo naznačiť.
Nie všetko vám vždy vyjde na prvý pokus, musíte si...

+ Dnes na vyprážané jedlo zabudnite, neprospeje vám to.
Dôkladné plánovanie práce zabezpečí stabilný príjem....