Keira Knightley: Slávna, ale aj poriadne neurotická

Herečka priznala, že jej chýbal životný nadhľad, brala sa priveľmi vážne.

17.09.2014 08:00
Keira Knightley Foto: ,
Herečka Keira Knightley na premiére komédie Laggies.
debata

Britská herečka Keira Knightley (29) sa preslávila už vo veľmi mladom veku. A to nie je vždy to „pravé orechové“. Svoju slávu si totiž nevedela naozaj užiť. „Keď som mala 25 brala som život priveľmi vážne a bola som veľmi neurotická. Nedarilo sa mi držať si istý životný nadhľad, všetko okolo seba som brala smrteľne vážne,“ povedala v rozhovore pre denník „The Mirror“.

Keďže ako herečka musí pracovať s emóciami, nemohla sa obrniť voči negatívnym pocitom. „Keďže ma živí herectvo, nemôžem po svete chodiť v hrošej koži. Nedokázala som pochopiť, ako mám byť emocionálne otvorená, ale zároveň obrnená voči veciam, ktoré ma veľmi zraňovali,“ dodala.

V istom momente sa však všetko zlomilo. „Neviem, či to bola chémia, ale zrazu som mala jasno v tom, čo je dôležité a čo nie. A takisto čo môžem kontrolovať a čo už riešiť nemusím.“ Dokonca priznala, že podobne ako veľa jej kolegov, aj ona sa vyhýba čítaniu diskusií či komentárov o svojej osobe na internete. „Kedysi som to robila. Ale bolo to strašné a tak som si povedala, dosť, nesmieš to robiť.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #internet #sláva #Keira Knightley

+ Zelenina a ovocie na tanieri prinesú zdravie a šťastie.
Nebuďte lenivý, stratíte tým to, na čom ste doteraz...

+ Dnes na vyprážané jedlo zabudnite, neprospeje vám to.
Dôkladné plánovanie práce zabezpečí stabilný príjem....