Naomi Watts o neskoršom materstve: Deti som mala mať skôr

Naomi Watts porodila prvé dieťa ako 38-ročná, dnes priznáva, že mala začať skôr.

25.09.2014 10:00
Naomi Watts a jej manžel Liev Schreiber. Foto: ,
Naomi Watts a jej partner Liev Schreiber.
debata

Od roku 2005 žije Naomi Watts šťastne so svojím kolegom Lievom Schreiberom. Ich synovia Sasha a Kai majú sedem a päť rokov. Herečka priznáva, že je šťastná. Ak by však mohla, čosi by predsa len zmenila.

28. septembra oslávi Watts 46. narodeniny. Vzhľadom k svojmu veku vraj začala premýšľať nad tým, prečo sa rozhodla mať deti tak neskoro. A sčasti to oľutovala: „Mohla som mať viacej detí, keby som začala skôr,“ povedala v rozhovore pre magazín More.

V apríli 2010 watts povedala, že by si veľmi želala mať ešte tretie dieťa. A že by to mohlo byť dievča. jej želanie sa jej však nesplnilo. A takisto priznala, že by si rada zopakovala aj momenty, kedy Sasha a Kai uzreli svetlo sveta.

„Na ich pôrody mám spomienky ako na niečo veľmi výnimočné, ale na detaily si celkom nespomínam. Chcela by som tieto okamihy prežiť ešte raz, ale bez bolesti, samozrejme.“

Svoju úlohu matky miluje zo všetkého najviac. „Vyskúšala som skydiving. Potápala som sa so žralokmi, bola som na safari pár metrov od levov. Pózovala som na kraji mrakodrapu v New Yorku, keď som nakrúcala film King Kong. Bola som síce zaistená lanom, ale ak by som spadla, visela by som vo výške 61 poschodí. Ale teraz, keď mám deti, už netúžim robiť podobne nezodpovedné veci.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #Naomi Watts #materstvo

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...