Nikdy som manžela nepodviedla, bráni sa nešťastná Amber Rose

Americká modelka Amber Rose poprela špekulácie, že bola neverná svojmu manželovi, rapperovi Wiz Khalifovi, s ktorým sa momentálne rozvádza.

26.09.2014 15:00
Raper Wiz Khalifa a jeho manželka - modelka... Foto: ,
Raper Wiz Khalifa a jeho manželka - modelka Amber Rose.
debata

Tridsaťročná Rose podala žiadosť o rozvod v stredu, pričom ako oficiálny dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Modelka tiež požiadala o samostatnú starostlivosť o ich ročného syna Sebastiana.

„Prosím, prestaňte už šíriť tie lži. Nikdy v živote by som svojho manžela nepodviedla, dúfam, že to viete. Bohužiaľ, môj už bývalý manžel nemôže povedať to isté. Som zničená a zdrvená, ale sústredím sa teraz hlavne na Sebastiana. Ďakujem vám za podporu v tomto zlom období,“ napísala na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter modelka, ktorá je presvedčená o tom, že 27-ročný rapper ju od júla podvádzal.

Vtedy Wiz Khalifa vyrazil na turné, pričom Rose údajne chcela ísť s ním, s čím však on nesúhlasil. Rapper chcel, aby Rose zostala radšej doma s ich synom Sebastianom. Taktiež jej mal povedať, že on je živiteľ rodiny, a preto by ho mala nechať zarábať.

Predchádzajúce správy pritom hovorili, že v skutočnosti sa nevery dopustila Rose, ktorá mala mať aféru s rapperom a hercom Nickom Cannonom, manželom speváčky Mariah Carey. To poprel aj samotný Cannon.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #nevera #Wiz Khalifa #Amber Rose

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...