Európsky sobáš roka? Pre Clooneyho svadbu uzavrú časť Benátok!

V pondelok 29. septembra uzatvoria v Benátkach pre chodcov prístup k hlavnému kanálu, po taliansky Canal Grande, ktorý sa tiahne priamo stredom mesta.

27.09.2014 14:02
Herec George Clooney a jeho snúbenica -... Foto: ,
Herec George Clooney a jeho snúbenica - právnička Amal Alamuddin.
debata

S odvolaním sa na miestne úrady o tom informovala agentúra The Associated Press (AP). Obmedzenia podľa AP súvisia so svadbou amerického herca a filmára Georgea Clooneyho s britsko-libanonskou právničkou Amal Alamuddin. Prístup do spomínaných miest by mali obmedziť v pondelok na poludnie a obnoviť by ho mali približne o dve hodiny neskôr.

Benátski úradníci sa pre takýto krok rozhodli údajne z dôvodu zachovania bezpečnosti ľudí, ktorých táto udalosť priláka do mesta. Medzi hosťami na svadbe by vraj nemali chýbať Brad Pitt, Angelina Jolie, Matt Damon, Cindy Crawford či Bono.

Clooneyho a 36-ročnú Alamuddinovú prvý raz videli spolu vlani v októbri v Londýne, keď herec ešte chodil s modelkou Monikou Jakisic. Vo februári boli spolu na špeciálnej projekcii v Bielom dome vo Washingtone, kde Clooney uviedol svoj najnovší film Pamiatkari (2014), v ktorom figuruje ako režisér, scenárista, producent aj herec. V marci zas boli spolu na dovolenke v Tanzánii a na Seychelách.

Niekoľko dní po návrate ich potom videli spolu na večeri v New Yorku. Zasnúbili sa koncom apríla a v auguste získali povolenie na sobáš, pričom svadobné oznámenie zverejnili vo vitríne pred radnicou v londýnskej štvrti Chelsea.

debata chyba
Viac na túto tému: #Benátky #svadba #George Clooney #Amal Alamuddin #obmedzenia

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...