Chcem sa starať o syna, prosí Wiz Khalifa rozzúrenú manželku

Americký rapper Wiz Khalifa sa chce aj po rozvode s modelkou Amber Rose podieľať na výchove ich ročného syna Sebastiana.

28.09.2014 12:00
Amber Rose a Wiz Khalifa Foto:
Manželia Amber Rose a Wiz Khalifa na snímke aj so synčekom Sebastianom, ktorý mal v čase sobáša len pár mesiacov.
debata

Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého 27-ročný rodák z mesta Minot vyzval bývalú partnerku, aby zmenila názor na to, že ho chce mať vo výhradnej starostlivosti. O oficiálne ukončenie ich vzťahu požiadala 30-ročná Rose po 14 mesiacoch manželstva. Ako dôvod rozchodu uviedla neprekonateľné rozdiely medzi partnermi.

Dvojica sa začala stretávať v roku 2011. Hudobník požiadal modelku o ruku v marci nasledujúceho roku a svadba sa konala 8. júla 2013. Po ohlásení ich rozchodu prenikli na verejnosť správy o tom, že si boli vzájomne neverní. Rose mala mať aféru s rapperom a hercom Nickom Cannonom, manželom speváčky Mariah Carey, tieto správy však obaja popreli.

„Prosím, prestaňte už šíriť tie lži. Nikdy v živote by som svojho manžela nepodviedla, dúfam, že to viete. Bohužiaľ, môj už bývalý manžel nemôže povedať to isté. Som zničená a zdrvená, ale sústredím sa teraz hlavne na Sebastiana. Ďakujem vám za podporu v tomto zlom období,“ napísala na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter modelka, ktorá je presvedčená o tom, že raper ju podvádzal už od júla.

Wiz Khalifa vtedy vyrazil na turné, pričom Rose údajne chcela ísť s ním, s čím však on nesúhlasil. Interpret chcel, aby radšej zostala doma s ich synom. Taktiež jej mal povedať, že on je živiteľ rodiny, a preto by ho mala nechať zarábať.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #rozpad manželstva #Wiz Khalifa #Amber Rose

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...