Pohroma celebrít z Ukrajiny: Koho už napálil bláznivý reportér Seďuk?

Americká r'n'b speváčka Ciara sa v utorok stala doposiaľ poslednou obeťou žartov bývalého reportéra Vitalija Seďuka. Zoznam tohto mediálne známeho Ukrajinca je však mimoriadne bohatý.

03.10.2014 00:00
debata
Ukrajinský "bláznivý" reporté... Foto: Profimedia.sk
Ciara a Vitalij Seďuk Ukrajinský "bláznivý" reporté Vitalij Seďuk sa objavil na prehliadke Valentino, aby si zapózoval s Ciarou.

Pri Američanke Ciare zostal 28-ročný Seďuk len pritom, že ju objal okolo trupu a zapózoval si s ňou pred fotografmi. Na sebe mal len top so zlatými výšivkami a čierne tanga-slipy. Len pár dní pred prehliadkou Valentino, počas ktorej k tomuto došlo, sa však Seďuk zaplietol aj do ošiaľu okolo celebrity Kim Kardashianovej.

Polícia odvádza z premiéry Vládkyne zla...
Ukrajinský reportér a mediálna celebrita...
+3Montáž záberov z roku 2012 z Moskvy, keď sa...

V jej prípade vyzeral „atak“ o niečo drsnejšie. Televízna hviezda vystupovala z limuzíny pred prehliadkou Balmain, keď sa k nej Seďuk pretlačil cez dav a pokúsil sa ju objať. Ochrankári však nelenili a zhodili muža na zem, pričom takmer pod nohami davu skončila aj sama Kim.

Montáž záberov z roku 2012 z Moskvy, keď sa... Foto: SITA/AP, Uncredited
Vitalij Seďuk Montáž záberov z roku 2012 z Moskvy, keď sa Vitalij Seďuk vrhol na herca Willa Smitha a chcel ho pobozkať.

Francúzsko je pre Seďuka očividne priaznivým miestom na jeho bláznivé kúsky. Už v máji tohto roka sa dostal do centra pozornosti, keď americkej herečke Americe Ferrera skúšal vliezť pod sukňu počas premiéry animovaného filmu Ako si vycvičiť draka 2.

No kým vo Francúzsku sú jeho výčiny ešte tolerované, v USA už si musí dávať veľký pozor. Na premiére filmu Vládkyňa zla totiž udrel herca Brada Pitta a hrozilo mu vyhostenie z krajiny. Napokon vyviazol s podmienkou a tiež sa musel zúčastniť na verejnoprospešných prácach.

Vitalij Seďuk na súde v Los Angeles po... Foto: SITA/AP, Kevork Djansezian
Vitalij Seďuk na súde v Los Angeles. Vitalij Seďuk na súde v Los Angeles po incidente, počas ktorého vrazil Bradovi Pittovi.

„Mám rád svet šoubiznisu. No určite nechcem nikomu ublížiť. Vyzerá to, akoby som bol monštrum, no som normálny chlap. Dobre, to, čo robím, nie je normálne, no nerobím to so zlým zámerom,“ uviedol Seďuk pre magazín The Hollywood Reporter.

V zozname hviezd, z ktorých si už „vystrelil“, sú aj idoly žien Leonardo DiCaprio, Bradley Cooper a Will Smith.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #útok #Brad Pitt #Kim Kardashian #Ciara #celebrity #Vitalij Seďuk

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...