To je hrôza! Fanúšikovia Mariah Carey zostali po koncerte v šoku

Po vystúpení pred japonským publikom zaplavili internet videá aj negatívne komentáre. Mariah Carey vraj už nedokáže spievať.

07.10.2014 13:35
Mariah Carey Foto: ,
Mariah Carey pred fanúšikmi v Tokiu.
debata

Mariah Carey sa nedarí nielen v osobnom živote. Ani s jej spevom to nie je ružové. Presvedčila o tom tisíce fanúšikov v Japonsku, kde odštartovala „The Elusive Chanteuse Show“. Tí, čo prišli na jej koncert, neverili vlastným ušiam.

Práve v Tokiu sa konal jej prvý koncert zo spomínanej šou. Na javisku sa prezentovala ako elegantná dáma, počas šou vystriedala niekoľko kostýmov. Opticky na fanúšikov zapôsobila, to ale bolo všetko!

Okamžite po koncerte internet zaplavili nielen videá, ale aj negatívne kritiky. A takmer všetky sa niesli v duchu vyjadrenia „spev bol katastrofa“. Návštevníci koncertu sa predbiehali vo svojich postrehoch, čo speváčku rozhodne nemôže nechať ľahostajnou. „Tak, to bol koniec jej speváckej kariéry“, „Je čas odísť do dôchodku“, „Ťažko sa to počúvalo“ či „Takéto trápnosti by si mohla odpustiť“.

Matku dvojičiek čaká počas októbra niekoľko vystúpení v Ázii, nasledujú koncerty v Austrálii a na Novom Zélande.

Faktom je, že 44-ročná speváčka momentálne prežíva zlé obdobie. Nielenže sa rozišla s manželom Nickom Cannonom, navyše sa v médiách objavujú nelichotivé články o jej alkoholizme či o posadnutosti vlastným vzhľadom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Japonsko #koncert #Mariah Carey

+ Sami ste si strojcom svojho šťastia, popremýšľajte nad tým.
Finančná nezávislosť vyžaduje disciplínu a...

+ Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre vašu pohodu.
Vaša kariéra naberie na obrátkach, buďte pripravený....