Aká matka, taká Katka: Neneh Cherry má doma svoju kópiu!

Speváčka Neneh Cherry nepatrí medzi hviezdy, ktoré by sa pretŕčali pred objektívmi médií.

11.10.2014 00:00
debata
Speváčka Neneh Cherry a jej dcéra Mabel Cherry... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Neneh Cherry a jej dcéra Mabel Cherry Speváčka Neneh Cherry a jej dcéra Mabel Cherry na prehliadke dizanérky Stelly McCartneyovej v Paríži.

Napriek popularite, ktorú jej pred rokmi priniesli hity ako Buffalo Stance alebo 7 Seconds – dueto s Youssou N'Dourom, momentálne žije táto päťdesiatročná rodáčka zo Švédska v ústraní a absolvuje skôr malé klubové vystúpenia.

Možno aj preto bolo prekvapením, keď sa Cherry objavila pred pár dňami na prehliadke v Paríži. Do prvého radu usadila túto talentovanú hudobníčku dizajnérka Stella McCartney.

Ešte zaujímavejšia však pre médiá mohla byť speváčkina mladá dcéra Mabel, ktorú vzala ako svoje garde. Usmiata slečna akoby svojej mame z oka vypadla. Osemnásťročná Mabel je jej najmladším dieťaťom, s manželom – producentom Cameronom McVeyom má ešte 31-ročnú Naimu a 25-ročnú Tyson.

Minulý rok dokončila Neneh Cherry novinku Blank Project. Išlo o prvý album po prestávke trvajúcej dlhých osemnásť rokov. Žiaden veľký comeback do komerčných hitparád sa však nekonal. Speváčka zostala verná alternatívnemu žán­ru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Neneh Cherry #prehliadka Mabel Cherry

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...