Jennifer Lawrence kritizuje životný štýl Gwyneth Paltrow. A poriadne ostro

Jennifer Lawrence žije po boku Chrisa Martina, s ktorým ešte Gwyneth Paltrow nie je rozvedená. Mladá herečka si nedávala pozor na ústa.

11.10.2014 12:30
Jennifer Lawrence Foto:
Jennifer Lawrence na Screen Actors Guild Award v Los Angeles.
debata

Herečka Jennifer Lawrence má na trend bezlepkového stravovania svoj vlastný názor, ktorým sa nijako netají. „Je to porucha prijímania potravy ako ktorákoľvek iná,“ povedala v rozhovore pre aktuálne vydanie magazínu „Vanity Fair“. Pri svojom vyjadrení zabudla, že sa týmito slovami určite dostane do konfliktu s Gwyneth Paltrow, ktorá patrí k veľkým propagátorkám takéhoto stravovania. A okrem iného je ešte stále manželkou jej priateľa, Chrisa Martina, s ktorým má dve deti.

24-ročná Jennifer, ktorá často zdôrazňuje, že kvôli kariére odmieta hladovať, označila bezlepkové stravovanie len za „módnu“ a „cool“ záležitosť, ktorá sa teší obľúbenosti medzi hviezdami. A že podĺa nej predchádza poruche prijímania potravy.

Gwyneth Paltrow je známou propagátorkou zdravého životného štýlu a najmä bezlepkovej diéty. Práve o nej napísala vo svojej knihe It's All Good: „Každý výživový poradca či lekár, s ktorým som o tom hovorila, so mnou v tejto téme súhlasil.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #kritika #Jennifer Lawrence

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...