Už je fit? Tehotná vojvodkyňa Cate plánuje návrat k povinnostiam

Britská vojvodkyňa Kate, ktorá spolu s princom Williamom očakáva narodenie druhého potomka, sa po niekoľkotýždňových zdravotných ťažkostiach spojených s tehotenstvom vráti k povinnostiam kráľovskej rodiny.

12.10.2014 12:00
Vojvodkyňa Catherine a manželom - princom... Foto: ,
Vojvodkyňa Catherine po boku manžela - princa Williama.
debata

Podľa médií to oznámil kráľovský palác s tým, že prvé oficiálna akcia ju čaká 21. októbra. Kate v ten deň so svojim manželom v Londýne protokolárne privíta singapurského prezidenta Tonyho Tana. Tridsaťdvaročná vojvodkyňa sa však doteraz necíti úplne fit a na verejnosti, kde nebola videná od augusta, sa zrejme pred spomenutým dátumom neobjaví, uviedol denník Daily Mail.

Druhé tehotenstvo Kate, ktorá má s Williamom ročného syna Georga, oznámil Buckinghamský palác začiatkom septembra. S odôvodnením, že trpí nadmerným vracaním spojeným s prvými mesiacmi tehotenstva, zrušila vojvodkyňa niekoľko verejných podujatí vrátane oficiálnej návštevy Malty, ktorá mala byť v polovici septembra vôbec prvou akciou, na ktorej by Britániu zastupovala sama ako jediná prítomná členka kráľovskej rodiny.

Nadmerné zvracanie tehotných zvanej hyperemesis gravidarum Kate trápilo aj vlani, keď čakala prvé dieťa. Vtedy musela byť hospitalizovaná a zvracanie bolo nutné kompenzovať zvýšeným príjmom tekutín, živín a iných posilňujúcich látok. Teraz sa vraj o ňu lekári starajú doma v Kensingtonskom paláci.

Podobné ťažkosti postihujú približne jednu tehotnú ženu z päťdesiatich. Britské médiá špekulujú, že Kate je teraz maximálne v treťom až štvrtom mesiaci tehotenstva.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #vojvodkyňa Catherine #nevoľnosť #pracovné povinnosti

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...