Stephen Collins mal obťažovať 13-ročné dievča, vyšetrujú ho aj v Kalifornii

Šesťdesiatsedemročného herca udala žena, pred ktorou sa údajne obnažoval v lete 1983 vo West Hollywoode, keď mala 13 rokov.

16.10.2014 15:00
Stephen Collins Foto: ,
Herec Stephen Collins na zábere z roku 2008 pred Shubert Theatre v New Yorku.
debata

Amerického herca Stephena Collinsa vyšetrujú pre obťažovanie maloletých dievčat okrem newyorskej polície aj kolegovia z losangeleského úradu šerifa. Šesťdesiatsedem­ročného predstaviteľa kňaza a otca Erica Camdena zo seriálu V siedmom nebi (1996 – 2007) udala žena, pred ktorou sa herec údajne obnažoval v lete 1983 vo West Hollywoode, keď mala 13 rokov.

Collinsa začali vyšetrovať v New Yorku pre obťažovanie maloletých po tom, ako sa na verejnosť dostala nahrávka, na ktorej sa herec priznal k incidentom s tromi dievčatami vo veku od jedenásť do trinásť rokov. Jednou z nich mala byť príbuzná jeho prvej manželky Marjorie Weinman, ďalšou dcéra jeho susedov v Los Angeles a tretia pochádzala z New Yorku. Záznam vytvorila bez hercovho vedomia v roku 2012 manželka Faye Grant počas spoločných návštev manželskej poradne. Dvojica sa v súčasnosti rozvádza.

Škandál sa už negatívne podpísal aj na hercovej kariére. Predstavitelia televízie ABC informovali, že Collinsa vystrihli z pripravovanej epizódy štvrtej sezóny seriálu Škandál (2012), v ktorom sa už raz objavil. Prišiel aj o úlohu v pripravovanom pokračovaní komédie Macík (2012). Stanica Up TV zas po prevalení sa škandálu stiahla z vysielania reprízy spomínaného seriálu V siedmom nebi a magazín The Wrap informoval, že Collins rezignoval na svoj post v odborovej organizácii Screen Actors Guild-American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA).

debata chyba
Viac na túto tému: #Kalifornia #žaloba #obťažovanie #Stephen Collins

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...