Nevedia prestať? Clooney a jeho krásna Amal opäť oslavovali svadbu

Americký herec a filmár George Clooney a jeho manželka Amal Clooney oslavovali v sobotu 25. októbra nedávnu svadbu v luxusnom Danesfield House Hotel and Spa v anglickej obci Medmenham.

26.10.2014 16:57
George Clooney a jeho manželka Amal Alamuddin Foto: ,
Herec George Clooney a jeho manželka Amal Alamuddin na archívnom zábere z konca septembra v Benátkach, kde sa vzali.
debata

Dvojica, ktorá sa zosobášila v septembri, mala na párty viac ako 200 rodinných príslušníkov a priateľov. Boli medzi nimi aj príbuzní 36-ročnej právničky, ktorí pricestovali z jej rodného Libanonu. Hostiteľmi boli nevestini rodičia Baria a Ramzi Alamuddinovci. Po privítaní v hlavnej sále hotela sa prítomní presunuli do veľkého bieleho stanu, kde pokračovali v oslavách.

Dvojica sa zosobášila koncom septembra v Benátkach, pričom mala až dve svadby. Prvá z nich sa konala v sobotu 27. septembra v hoteli Aman Canal Grande a okrem rodinných príslušníkov sa na nej zúčastnili napríklad aj Matt Damon, Bill Murray, Cindy Crawford, Emily Blunt, Bono z U2 či Anna Wintour.

Druhý obrad sa uskutočnil v pondelok 29. septembra na benátskej radnici a po ňom talianske úrady ich manželstvo uznali za právoplatne uzavreté. Oba obrady viedol bývalý starosta Ríma Walter Veltroni, ktorý je Clooneyho blízkym priateľom.

Pár videli spolu po prvý raz vlani v októbri v Londýne, keď herec ešte chodil s modelkou Monikou Jakisic. Vo februári boli spolu na špeciálnej projekcii v Bielom dome vo Washingtone, kde Clooney uviedol svoj film Pamiatkari (2014), v ktorom figuruje ako režisér, scenárista, producent aj herec. V marci zas boli spolu na dovolenke v Tanzánii a na Seychelách. Niekoľko dní po návrate ich potom videli spolu na večeri v New Yorku. Zasnúbili sa koncom apríla a v auguste získali povolenie na sobáš, pričom svadobné oznámenie zverejnili vo vitríne pred radnicou v londýnskej štvrti Chelsea.

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #svadba #George Clooney #Amal Alamuddin Clooney

+ Na čase spestriť svoju každodennú rutinu pohybom, zacvičte si.
Učte sa novým veciam, nebuďte lenivý a investujte...

+ Ak si dnes potrebujete pospať dlhšie, urobte to, zaslúžite si.
Nepodceňujte sa, všetko zvládnete bez väčších...