Jenny McCarthy o manželovi Wahlbergovi: Má najkrajší penis na svete!

Žeby toto bolo tajomstvo ich spoločnej lásky? Moderátorka a herečka Jenny McCarthy nedávno šokovala, keď prezradila pikantné informácie o svojom manželovi Donniem Wahlbergovi.

28.10.2014 00:00
Jenny McCarthy a Donnie Wahlberg Foto: ,
Herečka, moderátorka a spisovateľka Jenny McCarthy s ,manželom Donniem Wahlbergom.
debata (3)

O bývalom členovi formácie New Kids on the block si vraj najprv myslela, že by mohol byť gay. „Viete, dala som mu moje telefónne číslo, ale on sa dva týždne neozval. Tak prehovorilo moje ženské ego. Vravela som si, čo to s ním je? On musí byť ženatý, alebo gay,“ uviedla pred časom pre E!Online plavovláska.

Napokon sa však ich prvé rande uskutočnilo a s ním prišli ďalšie a ďalšie. A tiež prvý sex. Ani o ňom sa televízna celebrita neostýchala prehovoriť. „Predovšetkým musím povedať, že má najkrajší penis, aký som kedy videla,“ uviedla v talk-šou Watch what happens live. „A samozrejme, vie, ako ho použiť,“ doplnila nadšene.

Keď sa jej v štúdiu spýtali, čo myslí pod tým, keď pohlavný úd svojho partnera označuje za krásny, pokračovala v odpovedi. „Niekedy sú trochu zdeformované. Inokedy zase majú inú farbu, než na akú ste zvyknutá. Niektoré sú fialové, iné ružové. Jeho veľkosť je perfektná, ale nemôžem byť príliš popisná. Však viete, čo tým myslím. Skrátka dokonale pasuje do mojej vagíny,“ pokračovala, možno až príliš úprimným, opisom moderátorka.

Nuž, Donnie Wahlberg, inak tiež starší brat herca Marka Wahlberga môže byť konieckoncov hrdý. Ale či túžil, aby aj verejnosť mala toľko informácií o jeho mužstve, nevedeno…

3 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #penis #tajomstvo #Jenny McCarthy #Donnie Wahlberg

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...