Ďalší mesiac liečenia: Amanda Bynes zostáva na psychiatrii

Americká herečka Amanda Bynes, ktorú v prvej polovici októbra hospitalizovali na psychiatrii v kalifornskom meste Pasadena, zostane na liečení ešte minimálne mesiac.

29.10.2014 13:18
Amanda Bynes Foto: ,
Herečka Amanda Bynes na archívnej snímke.
debata

Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého o tom na žiadosť doktorov rozhodol súd. Ak by tak neurobil, 28-ročná herečka by mohla zariadenie opustiť. Jej ošetrujúci lekári však tvrdia, že je stále vo veľmi zlom stave a nie je schopná sa o seba sama postarať.

Bynes umiestnili do liečebne po tom, ako sa dopustila série incidentov. V nedeľu 28. septembra ju zatkli v Los Angeles za šoférovanie pod vplyvom stimulantu, čím porušila trojročný podmienečný trest za šoférovanie pod vplyvom omamných látok z roku 2012. Poľahčujúcou okolnosťou však môže byť skutočnosť, že bola pod vplyvom lieku na lekársky predpis.

V pondelok 6. októbra vraj poškriabala na krku a ruke jednu z návštevníčok v newyorskom klube Gilded Lily, kde ju rozzúrilo, že si ju začali viacerí ľudia fotografovať. Dva dni nato zasa chcela odísť bez platenia z dvoch obchodov v New Yorku. Herečka tiež prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter obvinila svojho otca zo sexuálneho obťažovania a týrania. Následne však tieto obvinenia stiahla.

debata chyba
Viac na túto tému: #Amanda Bynes #psychiatria #liečba

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....