Ako zareagovala Gwyneth Paltrow na rozchod jej exmanžela?

Vzťah Jennifer Lawrence (24) a speváka Chrisa Martina (37) vydržal len pár mesiacov.

30.10.2014 10:20
Gwyneth Paltrow Foto: ,
Americká herečka Gwyneth Paltrow v šatách z dielne Prada.
debata

Prekvapivý začiatok a rýchly koniec. Tak prebehol vzťah herečky Jennifer Lawrence (24) a speváka Chrisa Martina (37). Po štyroch mesiacoch randenia sa hviezdy pár rozišiel.

Stránka radaronline.com priniesla výpoveď človeka z blízkosti Gwyneth Paltrow (42), ktorej manželstvo sa so spevákom rozpadlo po dlhých desiatich rokoch. Ako zareagovala na rozchod jej exmanžela? „Gwyneth rozchod neprekvapil. Nikdy neverila, že tento vzťah by mohol vydržať, najmä kvôli veľkému vekovému rozdiel. Jen má 24 rokov, Chris 37. K tomu ešte pribudol fakt, že Jennifer sa cítila trocha nadbytočná, keďže Chris trávil veľa času so svojimi deťmi,“ citoval zdroj spomínaný portál.

Podľa portálu má istú zásluhu na rozpade ich vzťahu aj samotná Gwyneth, hoci nepriamo. „Vyvíjala na Chrisa stále veľký tlak, aby trávil čas s Apple a Mosesom,“ píše radaronline.

Dvojica sa dala dohromady len veľmi krátko potom, čo ukončili ich predošlé vzťahy. Spevák Chris Martin v marci ohlásil rozpad desaťročného manželstva a v júni sa začal stretávať s 24-ročnou kráskou. Ona mala za sebou rozchod s jej niekoľkoročným partnerom, hercom Nicolasom Houltom. S ním sa už aj predtým dala po rozchode opäť dohromady.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #Jennifer Lawrence #Chris Martin

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...