Amandu Bynesovú zverili do poručníctva matky, bráni sa

Americkú herečku Amandu Bynes, ktorú vo štvrtok prepustili z psychiatrie v kalifornskom meste Pasadena, opäť zverili do poručníctva jej matky Lynn.

02.11.2014 15:51
Amanda Bynes Foto:
Herečka Amanda Bynes (vpravo) na snímke s mamou Lynn.
debata

Súd o tom rozhodol v piatok 31. októbra bez prítomnosti herečky. Tá sa na pojednávaní nezúčastnila, aj keď niekoľko hodín pred jeho konaním avizovala, že príde.

„Spolu s právnikom sa dnes chystáme na súd, aby sme zabránili mojej matke a otcovi v tom, aby ovládali môj život a disponovali mojimi peniazmi. Ľudia potrebujú počuť pravdu o tom, kto naozaj som – musím dokázať sudcovi, že o svojej budúcnosti dokážem rozhodovať sama. Nikdy som nebola bez domova, bývala som v tých najkrajších newyorských hoteloch, až kým som si nenašla ten správny byt. Mrzí ma, že vás napálili Sam Lufti a moji rodičia, ktorí klamú o tom, že mi kradli peniaze. Nemôžem im dovoliť, aby v tom pokračovali a naďalej ma zneužívali,“ napísala predstaviteľka Sydney White z filmu Snehulienka to má v paži (2007) v piatok na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter.

Súd v piatok rozhodol aj o tom, že herečku už ďalej nebude zastupovať Artemio M. Santiago, ktorého si vybrala sama, a na jeho miesto vymenoval právnika Davida Esquibiasa. Termín ďalšieho pojednávania stanovili na 24. februára 2015.

Bynesovú umiestnili do liečebne v polovici októbra po tom, ako sa dopustila série incidentov. V nedeľu 28. septembra ju zatkli v Los Angeles za šoférovanie pod vplyvom stimulantu, čím porušila trojročný podmienečný trest za šoférovanie pod vplyvom omamných látok z roku 2012. Poľahčujúcou okolnosťou však môže byť skutočnosť, že bola pod vplyvom lieku na lekársky predpis.

V pondelok 6. októbra vraj poškriabala na krku a ruke jednu z návštevníčok v newyorskom klube Gilded Lily, kde ju rozzúrilo, že si ju začali viacerí ľudia fotografovať. Dva dni nato zasa chcela odísť bez platenia z dvoch obchodov v New Yorku. Predtým ako nastúpila na psychiatriu tiež prostredníctvom Twitteru obvinila svojho otca zo sexuálneho obťažovania a týrania. Hoci následne tieto obvinenia stiahla, opätovne sa k tejto veci vrátila 31. októbra, pričom otca označila za „sexuálneho predátora“, ktorý patrí do väzenia.

debata chyba
Viac na túto tému: #Amanda Bynes #obrana #poručníctvo #matka

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...