Prezidentka Angelina Jolie?! To znie dobre, čo poviete?

Americká herečka Angelina Jolie, ktorá sa roky angažuje v humanitárnej činnosti, pripustila, že by mohla vstúpiť do politiky. Z jej rozhovore pre americký časopis Vanity Fair ale vyplynulo, že teraz o tom neuvažuje.

05.11.2014 09:58
Angelina Jolie Foto: ,
Herečka Angelina Jolie pózuje fotografom v Londýne.
debata

„Nevylučujem to,“ odpovedala tridsaťdeväťročná hviezda na otázku, či by sa niekedy mohla pokúšať o post v politike, diplomacii či verejných službách. Pochybuje ale o tom, že by zvolením alebo vymenovaním do nejakej takej funkcie bola užitočnejšia než je teraz.

Jej úvahy o možnom vstupe do politiky vyvolali komentáre na sociálnych sieťach. „Prezidentka Jolie. To znie dobre, nie?“ uviedol napríklad americký časopis People píšuci o celebritách.

Jolie sa roky angažuje v humanitárnej pomoci a od roku 2012 je zvláštnou vyslankyňou Vysokého komisariátu OSN pre utečencov, pre ktorý už vykonala viac ako 40 misií v rôznych častiach sveta. Vlani za to dostala čestného Oscara. Ocenenie udeľuje americká Akadémia filmových vied a umení za nejakú mimoriadnu činnosť.

Vlani tiež pomohla presadiť v Bezpečnostnej rade OSN rezolúciu vyzývajúcu na okamžité ukončenie sexuálneho násilia pri ozbrojených konfliktoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #Politika #Angelina Jolie #vstup do politiky

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....