Šok! Českú topmodelku a majsterku v kickboxe našli mŕtvu

Len 26-ročnú českú modelku Kateřinu Netolickú našli v nedeľu mŕtvu v jej byte - o jej úmrtí informovali v utorok viaceré české médiá.

12.11.2014 07:52
Kateřina Netolická Foto:
Modelka Kateřina Netolická s priateľom Jakubom Petružálekom na kickboxe.
debata (1)

Kráska, ktorá zabodovala už v roku 2004 v súťaži Topmodelka nového tisícročia, sa presadila v zahraničí, pracovala na niekoľkých veľkých reklamných kampaniach a ocitla sa na titulnej strane viacerých módnych magazínov. Čo zapríčinilo jej smrť, zostáva zatiaľ záhadou.

Netolickú mal nájsť v litvínovskom byte, ktorý obývala spoločne s priateľom – českým hokejistom Jakubom Petružálkom, jej brat. Údajne ležala vo vani bez známok života. Podľa informácií českých médií obhliadajúci lekár nezistil cudzie zavinenie, ale nariadil pitvu.

Topmodelka Kateřina Netolická na titulnej... Foto: Reprofoto: Harper´s Bazaar
Kateřina Netolická Topmodelka Kateřina Netolická na titulnej strane magazínu Harper's Bazaar.

Polícia potvrdila, že v Litvínove našli v nedeľu mŕtvu mladú ženu. Jej totožnosť však nepotvrdila. „Môžem potvrdiť, že v nedeľu sa našlo v litvínovskej štvrti Hamr telo ženy. Jedná sa o smrť z nezistených príčin. Je nariadená súdna pitva a prípradom sa zaoberá mostecká kriminálna polícia,“ uviedla hovorkyňa polície Ludmila Světláková. V utorok do Litvínova pricestoval aj Petružálek, ktorý hrá za hokejový klub v Jekaterinburgu.

Dvadsaťšesťročná Netolická sa okrem modelingu aktívne venovala kickboxu. Dokonca sa začiatkom októbra stala majsterkou Českej republiky v tomto športe a pripravovala sa na účasť na majstrovstvá sveta.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #modelka #Litvínov #Kateřina Netolická #nezistená príčina

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...