Hviezdny pár zrušil zásnuby: Dôvod? Ona má skoro 50, on je nezrelý

Americká herečka Robin Wright sa rozišla s hercom Benom Fosterom, s ktorým bola zasnúbená necelý rok. Magazín Us Weekly o tom informovali viaceré zdroje z okolia dvojice.

13.11.2014 08:34
Herečka Robin Wright a jej partner Ben Foster... Foto: ,
Herečka Robin Wright a jej partner Ben Foster na archívnej snímke.
debata

„Minulé Vianoce bola zo zásnub naozaj unesená, no potom sa ich plány začali rozpadávať a uvedomila si, že to nebolo správne rozhodnutie,“ vyjadril sa jeden zo zdrojov. Zlom vo vzťahu vraj nastal cez leto, ktoré 48-ročná herečka trávila striedavo v Baltimore a v Los Angeles, kam cestovala za svojimi deťmi.

Tridsaťštyriročný Foster sa zase v tom čase nachádzal pracovne v Londýne. Problémom vo vzťahu však podľa zdrojov nebola iba vzdialenosť, ktorá ich delila. K rozchodu vraj prispel aj 14-ročný vekový rozdiel. „Ben bol tak trochu nezrelý,“ dodal jeden z anonymov.

Wright a Foster sa zoznámili počas nakrúcania snímky Rampart (2011) a dohromady sa dali o rok neskôr. Zásnuby ohlásili v januári tohto roka. Pre herečku by to bolo už tretie manželstvo, keďže v rokoch 1986 až 1988 bola vydatá za herca Danea Witherspoona a následne v rokoch 1996 až 2010 za Seana Penna, s ktorým má dve deti. Foster zatiaľ nebol ženatý a je bezdetný.

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #zrušenie #Robin Wright #Ben Foster

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....