Búrlivák Justin Bieber môže stráviť až rok za mrežami

Kanadského speváka Justina Biebera predvolali na argentínsky súd v kauze údajného napadnutia fotografa v Buenos Aires z novembra 2013.

15.11.2014 13:00
Justin Bieber Foto: ,
Spevák Justin Bieber na snímke z policajného zadržania.
debata

Diego Pesoa tvrdí, že sa s 20-ročným rodákom z kanadského Londonu a jeho ochrankou dostal do konfliktu, keď sa snažil interpreta odfotiť, ako odchádza z nočného klubu INK. Sudca Facundo Cubas dal spevákovi 60 dní na to, aby sa dostavil na súd, inak mu hrozí medzinárodný zatykač. V prípade, že ho uznajú vinným, môžu ho poslať na rok za mreže. Facundo Cubas už požiadal argentínsku pobočku Interpolu, aby zistili miesto spevákovho pobytu.

Justin Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011) a Believe (2012). Na konte má napríklad aj kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Spevák, ktorého hitmi sú skladby ako Baby (feat. Ludacris) či Boyfriend, stihol počas kariéry získať okrem iného jednu BRIT Award, jedenásť Billboard Music Awards, sedem American Music Awards, pätnásť Teen Choice Awards a dve nominácie na Grammy.

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #súd #Justin Bieber

+ Nezabúdajte aká je vaša pokožka citlivá, podľa toho sa správajte.
Čím neskôr sa do svojej práce pustíte tým...

+ Neseďte doma pri monitore, dosť času pri ňom predsa trávite v škole.
Premýšľajte o dlhodobej kariére, finančný...