Pomoc rodičov nechce! Amanda Bynes je bez peňazí

Príbuzní sa herečke stále snažia nájsť vhodného poručníka.

15.11.2014 05:00
Amanda Bynes Foto: ,
Herečka Amanda Bynes na archívnej snímke.
debata

Americká herečka Amanda Bynes, ktorú 30. októbra prepustili z psychiatrie v kalifornskom meste Pasadena, klame o tom, že jej rodičia nechcú dať peniaze na ubytovanie a stravu. Magazín People o tom informoval nemenovaný zdroj. "Tvrdenia, že rodičia Amande neposkytli miesto, kde by mohla zostať, a nechali ju bez peňazí, nie sú pravdivé,“ vyjadril sa anonym, pričom odkazoval na herečkine správy na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, kde sa hanlivo vyjadrovala o príbuzných.

"Nedali mi peniaze na hotel, tak som trávila čas s priateľmi a minulú noc som toho veľa nenaspala, takže som zaspala na gauči v Beverly Center. Vtedy sa ku mne prikradli paparazzi a začali si ma fotiť. Nenávidím mojich rodičov za to, že mi nedali peniaze na hotel. Čo sa to s nimi deje? Môj právnik pracuje na tom, aby už nemohli byť mojimi poručníkmi, pretože si nezaslúžia kontrolu nad mojimi financiami,“ napísala predstaviteľka Sydney White z filmu Snehulienka to má v paži (2007) 6. novembra. „Jej rodičia zaplatili za hotel, no ona sa rozhodla, že bude radšej spávať na pohovkách ako v hoteloch. Ponúkajú jej peniaze a iné prostriedky na jedlo, ubytovanie a dopravu, no ona to odmieta,“ pokračoval zdroj.

Herečkina matka Lynn Bynes pritom nedávno súhlasila s tým, aby na jej dcéru dohliadal ďalší poručník. Ten by mal byť v neustálom kontakte s 28-ročnou herečkou, ktorá nedávno priznala, že trpí bipolárnou afektívnou poruchou. Starať by sa mal predovšetkým o to, aby rodáčka z Thousand Oaks v Kalifornii pravidelne užívala potrebné lieky a aby boli splnené jej základné životné potreby. Lynn Bynes by však aj naďalej mala spravovať dcérine financie a majetok, tak ako jej to koncom októbra prikázal súd. „Minulý týždeň chceli poveriť poručníctvom profesionála. Stále je to jedno z možných riešení, no nájsť to najlepšie, teda vhodného poručníka, vyžaduje určitý čas. Nestalo sa to tak rýchlo, ako si mysleli jej rodičia,“ dodal zdroj.

Bynes skončila v psychiatrickej liečebni v polovici októbra po sérii incidentov. V nedeľu 28. septembra ju zatkli v Los Angeles za šoférovanie pod vplyvom stimulantu, čím porušila trojročný podmienečný trest za šoférovanie pod vplyvom omamných látok z roku 2012. Poľahčujúcou okolnosťou však môže byť skutočnosť, že bola pod vplyvom lieku na lekársky predpis. V pondelok 6. októbra vraj poškriabala na krku a ruke jednu z návštevníčok v newyorskom klube Gilded Lily, kde ju rozzúrilo, že si ju viacerí ľudia začali fotografovať. Dva dni nato zasa chcela odísť bez platenia z dvoch obchodov v New Yorku. Predtým ako nastúpila na psychiatriu tiež prostredníctvom Twitteru obvinila svojho otca zo sexuálneho obťažovania a týrania. Hoci následne tieto obvinenia stiahla, opätovne sa k tejto veci vrátila 31. októbra, pričom otca označila za „sexuálneho predátora“, ktorý patrí do väzenia. Pred pár dňami si nechala zafarbiť vlasy na fialovo a poprela špekulácie o tom, že by bola zasnúbená s Calebom Puseym, ktorého stretla v liečebni. Uviedla však, že randí s mužom, ktorý nie je verejne známy.

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #Amanda Bynes #psychiatria #poručník

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...