Mariah Carey svitá na lepšie časy! Jej manželstvo možno nie je pasé

Nick Cannon sa vyjadril, že s Mariah Carey strávi Vianoce.

28.11.2014 10:30
Mariah Carey a Nick Cannon Foto: ,
Speváčka Mariah Carey na archívnej snímke s manželom Nickom Cannonom.
debata

Len pred pár týždňami médiá prinášali správy o silne narušených vzťahoch medzi ešte stále manželmi Nickom Cannonom (34) a Mariah Carey (44). No zdá sa, že vojnovú sekeru zakopali. Aspoň pred Vianocami.

V auguste ohlásil hudobník a moderátor Nick Cannon krach manželstva s pop divou. Po šiestich spoločných rokoch sa každý z nich vraj vybral svojou cestou. Napriek tomu, že médiami otriasali správy o hlboko narušených vzťahoch, blížiace sa sviatky chcú stráviť ako rodina. Spolu s ich trojročnými dvojičkami.

„Áno, urobíme si Vianoce tak ako v minulosti. Chcem sa postarať o to, aby sme si užili spoločný čas sviatkov,“ povedal Cannon pre magazín In Touch a pokračoval: „Mariah a ja si voláme a píšeme každý deň. Moje deti sú na prvom mieste. Snažím sa byť pre deti tým najlepším otcom a urobím pre ne všetko, čo môžem.“

Na otázku, kde by si spoločné Vianoce predstavoval, odpovedal: „Najlepšie na mieste, kde je zima a sneh, napríklad v Aspene.“ V luxusnej zimnej destinácii prežili aj minuloročné Vianoce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Mariah Carey #Nick Cannon

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...