Taký strach vraj ešte nemala. Angelinu Jolie nový film potrápil

Herečka Angelina Jolie bola poriadne nervózna z projektu o slávnom olympijskom bežcovi a vojnovom zajatcovi Louisovi Zamperinim.

29.11.2014 13:30
Angelina Jolie Foto: ,
Režisérka Angelina Jolie navštívila s filmom Unbroken aj Nemecko.
debata

Priznal to v rozhovore pre britskú televíziu ITV. „Nevedela som, proti čomu stojím, kým som sa prvýkrát do toho neponorila,“ vysvetlila 39-ročná herečka a režisérka, ktorá sa nedávno vyznala, že by sa chcela viac venovať práve filmovej réžii.

Film Unbroken, ktorý momentálne Jolie spoločne s ústrednými protagonistami predstavuje vo svete, je už jej druhým režisérskym počinom v rámci celovečerných filmov. Predtým ešte režírovala dokument A place in time.

Režisérka Angelina Jolie s hercami Jackom... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Angelina Jolie s hercami Jackom O'Connellom (vľavo) a Myavim Režisérka Angelina Jolie s hercami Jackom O'Connellom (vľavo) a Myavim.

Štvrtým, a pravdepodobne najočakávanejším filmom, však bude By the sea. Ide totiž o projekt, v ktorom si Jolie okrem režírovania aj zahrá. A po jej boku sa neobjaví nik iný ako jej vlastný manžel Brad Pitt.

Herečka priznala, že mnoho blízkych ju vystríhalo predtým, aby spoločne s Pittom pracovala z obavy, že by to negatívne mohlo zasiahnuť do ich vzťahu. Nedávno sa americkému bulváru dokonca podarilo získať fotografie hádky páru na hotelovom balkóne. Rodičia šiestich detí však tvrdia, že spoločnú prácu zvládnu.

Angelina Jolie pózuje s vojakmi vo výslužbe.
Herec Jack O'Connell a režisérka filmu Unbroken...
+6Režisérka Angelina Jolie vyzerala na londýnskej...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #réžia #Unbroken #Louis Zamperini

+ Nezabúdajte cvičiť aj v pohodlí domova, budete sa tak cítiť lepšie.
Čím skôr si dokončíte svoju prácu, tým skôr...

+ Objavte radosť z varenia zdravých a chutných jedál.
Aj maličkosťami dokážete zmeniť naozaj veľa, popremýšľajte...