Ďalší hviezdny rozchod: Pre indickú krásku a milionára z chatrče

Indická herečka Freida Pinto a jej britský kolega Dev Patel sa rozišli.

11.12.2014 17:47
Herec Dev Patel a jeho dlhoročná partnerka -... Foto: ,
Herec Dev Patel a jeho dlhoročná partnerka - herečka Freida Pinto na archívnej snímke.
debata

Pre americký týždenník Us Weekly správu potvrdilo viacero nemenovaných zdrojov. Podľa informácií sa dvojica rozišla už pred časom. Pinto oslavovala v októbri 30. narodeniny bez Patela, pričom spoločnosť jej robil miliardár Siddharth Mallya. „Freida je nezadaná a šťastná,“ dodal jeden zo zdrojov.

Freida Selena Pinto sa preslávila vo filme Milionár z chatrče (2008), počas nakrúcania ktorého sa stretla s Patelom. Snímka jej vyniesla nomináciu na britskú filmovú cenu BAFTA za vedľajšiu rolu a spolu s ostatnými kolegami a kolegyňami získala Screen Actors Guild Award pre najlepšie herecké obsadenie. Neskôr si zahrala aj v snímkach Poznáš muža svojich snov (2010), Miral (2010), Zrodenie planéty opíc (2011), Trishna (2011), Čierne zlato (2011) alebo Vojna bohov (2011).

Dvadsaťštyriročný Dev Patel sa taktiež dostal do povedomia snímkou Milionár z chatrče, vďaka ktorej ho nominovali na niekoľko cien a získal napríklad Screen Actors Guild Award spolu s hereckými kolegami a kolegyňami či Critics’ Choice Movie Award pre Najlepšieho mladého herca. Zahral si aj vo filmoch ako Posledný vládca vetra (2010) či Báječný hotel Marigold (2011). Účinkuje aj v seriáli Newsroom (2012).

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #krach #Freida Pinto #Dev Patel

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....