Večerať s neznámym? Katie Holmes prekvapuje odvahou

Herečka sa snaží žiť bežný život, nemá dôvod sa schovávať.

17.12.2014 00:16
Katie Holmes Foto: ,
Herečka Katie Holmes.
debata

Katie Holmes (35) sa stále považuje za normálne dievča. Napriek tomu, že od momentu, kedy sa objavila v seriáli Dawsonov svet, žije v žiare reflektorov.

Nielen populárny seriál, ale aj manželstvo s Tomom Cruiseom sa jej postaralo o neutíchajúci záujem médií. Svoj život vraj nechce obmedzovať len kvôli médiám. Túži žiť celkom normálne.

„Je to v poriadku. Chodím s priateľmi von, kamkoľvek sa mi zachce. A keď sa chce so mnou ktosi, napríklad fanúšik, v reštaurácii porozprávať, tak s tým nemám problém. Dokonca si k nemu prisadnem a najem sa s ním,“ prezradila v rozhovore pre magazín Hello.

Jej dcéra Suri (8) je v živote známej herečky absolútnou prioritou. Fotografi často prinášajú zábery mamy a dcéry, ako spoločne nakupujú či trávia voľný čas.

„Každý rodič musí dávať na svoje dieťa pozor. Áno, možno som trochu viac úzkostlivá, pokiaľ ide o Suri, no som to práve ja, kto musí neustále hovoriť ‚Dávaj pozor, ide auto‘. Stále sa snažím byť dobre informovaná aj pokiaľ ide o kamarátov mojej dcéry. Suri je ešte malá, takže nemusím striehnuť na to, čo robí napríklad na internete. Som preto celkom šťastná a dúfam, že ju od internetu ešte nejaký čas udržím v bezpečnej vzdialenosti. A takisto dávam pozor na to, čo pozerá v televízii.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Katie Holmes #Suri

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...