Jim Carrey o pokračovaní Blbý a blbší: Svet tých dvoch potreboval

Jim Carrey čakal dve desaťročia, než súhlasil s pokračovaním komédie Blbý a blbší.

19.12.2014 01:30
Jeff Daniels a  Jim Carrey Foto: ,
Jeff Daniels a Jim Carrey počas premiéry filmu Blbý a blbší v Paríži.
debata

Jim Carrey sa v rozhovore pre televíznu reláciu „Daybreak“ rozhovoril o svojom najobľúbenejšom vianočnom filme. „Môj naj vianočný film? Asi by som mal spomenúť vianočný príbeh z Biblie… Ale, budem trocha egoistický a poviem Grinch. Teraz som ho ukázal môjmu vnukovi a ten vždy, keď sa na mňa pozrie, kričí: ‚Dedo, ty si Grinch, ty si Grinch… A ja musím stále 'nahodiť‘ ten grinchovský výraz,“ povedal herec.

Jim Carrey počas premiéry filmu Blbý a blbší v... Foto: SITA, Jacques Brinon
Jim Carrey Jim Carrey počas premiéry filmu Blbý a blbší v Paríži.

Aj na film Blbí a blbší si vždy spomína rád. Presne na dvadsiate výročie jednotky prišlo do kín jeho pokračovanie. A pritom Carrey otvorene povedal, že nie je nijakým fanúšikom pokračovaní úspešných filmov. „Nepáči sa mi, keď vznikajú pokračovania úspešných filmov. Vracať sa na staré teritóriá nepovažujem za šťastné, radšej svoj čas venujem novým veciam. Ale film som videl po desiatich rokoch a od fanúšikov som bol neustále bombardovaný prosbami na jeho pokračovanie. Takmer všade, kam som sa pohol, som počúval, aby sme urobili pokračovanie filmu Blbý a blbší.“

„Počas jednej noci som si to nechal prejsť hlavou. A prišiel som na tom, že momentálne je všade navôkol toľko negatívnych vecí, že svet možno potrebuje týchto dvoch,“ dodal v televíznom rozhovore.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jim Carrey #Blbý a blbší

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...