Krásna blondínka Ali Larter je už dvojnásobnou mamou

Dievčatko menom Vivienne Margaret prišlo na svet 15. januára.

21.01.2015 03:00
Ali Larter Foto: ,
Americká herečka Ali Larter.
debata

Americká herečka Ali Larter, známa zo seriálu Hrdinovia (2006 – 2010), a jej manžel, herec Hayes MacArthur, sa stali dvojnásobnými rodičmi. Tridsaťosemročná rodáčka z New Jersey sa novinkou pochválila na svojej webstránke www.alilarter.com.

"Je to dievčatko! S nadšením vám oznamujeme, že Vivienne Margaret MacArthur prišla na svet vo štvrtok 15. januára 2015. Svojmu bračekovi priniesla darčeky: obliečky s Batmanom a množstvo gumových medvedíkov!!! 7,5 libier (3400 gramov) lásky,“ napísala herečka k fotografii novorodenca.

Larter a MacArthur sa zosobášili v roku 2009. Dvojica má spolu aj štvorročného syna, ktorého pomenovali Theodore. To, že k nemu pribudne ďalší potomok, oznámila herečka vlani v auguste v šou Jimmyho Fallona. Larter neskôr prezradila, že Theodore sa už nevie dočkať, kedy bude môcť so súrodencom sledovať Batmana. „Začala som mu dávať darčeky v mene mladšieho bračeka alebo sestričky. Postupne ho spracovávame a podplácame, robíme čokoľvek, len aby sme sa uistili, že sa nepokúsi dostať do postieľky a zavesiť to dieťa za nožičky,“ povedala herečka pre magazín People.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Ali Larter #Hayes MacArthur

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...

+ Nebuďte celý deň pri počítači, škodíte tým hlavne sami sebe.
V ničom ste nezlyhali, prestaňte sa neustále...