Suge Knight zrazil kamaráta. Zatkli ho a obvinili z vraždy

Zakladateľa a riaditeľa hudobného vydavateľstva Black Kapital Records Sugea Knighta zatkli a obvinili z vraždy istého Terryho Cartera. Stalo sa tak po tom, ako sa Knight sám prihlásil na polícii.

30.01.2015 16:31
Marion "Suge" Knight Foto:
Zakladateľ hudobnho vydavateľstva Marion "Suge" Knight.
debata

Podľa informácií portálu TMZ stanovili kauciu na dva milióny dolárov (v prepočte približne 1,8 milióna eur). Incident sa stal vo štvrtok v kalifornskom meste Compton. Podľa doterajších informácií sa Knight prišiel pozrieť na nakrúcanie filmu Straight Outta Compton, pričom na pľaci sa začal hádať s dvoma mužmi. Podľa Johna Corinu z losangeleského úradu šerifa, Knight približne o 20 minút neskôr vrazil autom do skupinky mužov na parkovisku pred reštauráciou a z miesta ušiel.

Podľa svedkov páchateľ dva razy cúval, pričom veria, že mal v úmysle zraziť jedného z mužov. Obete následne previezli do nemocnice, kde spomínaného Cartera, ktorý bol Knightovým kamarátom, vyhlásili za mŕtveho. Podľa portálu TMZ sa pri zrážke zranili aj ďalší dvaja muži, ktorých taktiež hospitalizovali. Jedným z nich je Cle „Bone“ Sloane, ktorý sa ukázal napríklad v snímke Training Day (2001).

Podľa informácií portálu TMZ sa pri zrážke zranili aj ďalší dvaja muži, ktorí sú v súčasnosti v nemocnici. Jedným z nich je Cle „Bone“ Sloane, ktorý sa ukázal napríklad v snímke Training Day (2001). John Corina povedal, že polícia vyšetruje prípad ako zabitie.

James E. Blatt z kancelárie právneho zástupcu 49-ročného Knighta prezradil, že podozrivý už je v kontakte so svojím právnikom a chce sa prihlásiť na polícii. „Sme si istí, že po skončení vyšetrovania ho zbavia obvinenia,“ dodal Blatt.

Spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ hudobného vydavateľstva Death Row Records Marion Hugh „Suge“ Knight Jr. má bohatú kriminálnu minulosť. V roku 1997 ho napríklad odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas, pričom bol údajne pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas. V jeho aute našli vtedy aj marihuanu. Vlani ho postrelili na párty, ktorú organizoval spevák Chris Brown a neskôr ho zatkli za krádež fotoaparátu nemenovanej reportérky.

debata chyba
Viac na túto tému: #vyšetrovanie #úmrtie #autonehoda #Suge Knight #podzrenie

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....