Lindsay Lohan a jej matka žalujú televíziu Fox. Za všetkým je kokaín!

Americká herečka a speváčka Lindsay Lohan a jej matka Dina podali na newyorskom najvyššom súde žalobu na televíziu Fox.

04.02.2015 18:37
Lindsay Lohan Foto: ,
Herečka Lindsay Lohan na archívnom zábere.
debata

Žaloba sa však netýka len samotnej televízii, ale aj jej zamestnancov – konkrétne moderátora Seana Hannityho a žurnalistky Michelle Fieldsovej, ktorých obvinili z urážky na cti a vedomého spôsobenia citovej ujmy.

Dôvodom sporu je tvrdenie Fieldsovej, že 28-ročná herečka a jej matka spoločne užívajú kokaín. Fields to povedala v Hannityho relácii v debate o úmrtiach slávnych ľudí na predávkovanie, ktorú odvysielali vlani 4. februára – dva dni po predávkovaní herca Philipa Seymoura Hoffmana.

Matka s dcérou v žalobe uviedli, že Fields sa svojím výrokom snažila naznačiť, že Lindsay Lohan by mohla byť ďalšou celebritou, ktorá sa predávkuje. Teraz žiadajú bližšie nešpecifikované odškodné a tiež zastavenie ďalšej distribúcie spomínanej epizódy relácie.

Televízia Fox však vyhlásila, že sa bude brániť proti žalobe. „Daný segment sme z nášho archívu odstránili ešte minulý rok vo februári a tiež sme sa vo vysielaní ospravedlnili. V tom čase od nás nechceli žiadne peniaze, prekvapilo nás preto, že tak robia práve teraz,“ vyjadrila sa hovorkyňa televízie.

debata chyba
Viac na túto tému: #kokaín #Lindsay Lohan #žaloba #urážka na cti #Fox #tvrdenie

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...