Hugh Grant spomína na mladosť: Vrtel som zadkom a umýval záchody

Hviezdny herec si ako mladík zarábal na živobytie ako vedel.

13.02.2015 10:00
Hugh Grant Foto: ,
Herec Hugh Grant pózuje počas tlačovej konferencie k filmu "The Rewriter".
debata (2)

Hugha Granta (54) preslávili komédie ako Štyri svadby a jeden pohreb, Notting Hill, Denník Bridget Jonesovej či Láska nebeská. A hoci od konca devätdesiatych rokov je obsadzovanou filmovou hviezdou, predtým sa musel aj on poriadne obracať, aby si zarobil na živobytie. A porozprával o tom počas tlačovej konferencie k jeho novému filmu „The Rewrite“.

Peniaze na život si kedysi zarábal ako čašník. „Bol som veľmi dobrý čašník v reštaurácii, ktorú navštevovali najmä homosexuáli. Dostával som slušné sprepitné, pretože som vedel dobre flirtovať a vrtieť zadkom,“ povedal herec.

A zarábal si aj inou prácou, už menej príjemnou. Čistil toalety. „Dodnes si pamätám, ako som umýval toalety v londýnskej pobočke IBM. Spomínam si, že keď som jedno ráno išiel do práce, bol som presvedčený, že to už ďalší deň nevydržím. Želal som si, aby tá budova skončila v plameňoch. Zabočil som za roh a tá budova naozaj začala horieť. Ani som nevedel, že mám také schopnosti. Ale od toho momentu ich už radšej nevyužívam,“ zažartoval.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #práca #Hugh Grant #toalety #čašník

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...