Hrdina Päťdesiat odtieňov sivej o krásnej manželke: Film odmietla vidieť!

Oddane ho sprevádza na premiéry a mnohým fanúšičkam kazí nádeje a sny. Kto? Manželka herca Jamieho Dornana Amelia Warner.

13.02.2015 00:00
debata
Herec Jamie Dornan a jeho manželka Amelia... Foto: SITA/AP, Markus Schreiber
Jamie Dornan a jeho manželka Amelia Warner Herec Jamie Dornan a jeho manželka Amelia Warner na svetovej premiére filmu Päťdesiat odtieňov sivej.

Tridsaťdvaročná herečka a muzikantka nechýbala ani v stredu na slávnostnej premiére snímky Päťdesiat odtieňov sivej v Berlíne, kam ju jej manžel prišiel predstaviť s hlavným filmovým tímom. Warner nepozorovane stála po boku, keď poskytoval rozhovory novinárom, alebo pózoval fotografom s kolegyňou Dakotou Johnsonovou. Potom sa však k nemu ochotne pridala, aby médiám ukázala, že tento muž „patrí“ jej.

Zľava: Herečka Dakota Johnson, herec Jamie...
Do Berlína priniesli film Päťdesiat odtieňov...
+9Režisérka Sam Taylor-Johnson vyzerala výborne a...

Dornan sa nedávno vyznal, že bez jej pomoci a podpory by ho asi diváci nevideli vo filme, ktorý je filmovou adaptáciou slávneho erotického bestselleru. Na druhej strane však priznal, že Amelia si ho nepozrie. „Nechce film vidieť,“ uviedol pre USA Today. „Nebudem na ňu robiť nátlak žiadnym spôsobom. Je to jej rozhodnutie. Veľmi dobre rozumie tomu, že všetko vo filme predstierame, ale chápem, že nie je asi komfortné pozerať sa na niečo podobné, ak ste manželka hrdinu na plátne,“ doplnil Dornan.

Film sa od štvrtka premieta aj v slovenských kinách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Päťdesiat odtieňov sivej #Jamie Dornan #Amelia Warner #pozrieť sa

+ Nezabúdajte na odpočinok, váš organizmus si ho zaslúži.
Šikovnosť je vaša silná stránka avšak pozor komu ju...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...