Sex s Milou Kunis je úžasný, vyhlásil Ashton Kutcher pred novinármi

Mal síce hovoriť o technologických novinkách, ale neodolal. Ashton Kutcher sa musel pochváliť novinárom svojím spálňovým životom.

16.02.2015 09:30
Ashton Kutcher a Mila Kunis Foto: ,
Herecký pár Ashton Kutcher a Mila Kunis.
debata

Americký herec sa na tlačovej konferencii v Sydney objavila ako nová tvár a ambasádor značky Lenovo. Počas rozhovoru s médiámi však prišiel na rad aj jeho milostný život. „Musím sa vrátiť domov za Milou a mať s ňou sex. Je to úžasné,“ komentoval so smiechom pred novinármi.

Priznal však, že veľa času teraz obaja trávia so svojou dcérkou Wyatt. Tridsaťjedenročná herečka, ktorá pochádza z Ukrajiny, ju priviedla na svet minulý rok. „Je taká nádherná,“ uviedol na adresu štvormesačnej dcérky. „Ešte stále som z nej úplne mimo. Je to nový pocit, ale myslím si, že nikdy nezostarne,“ komentoval Kutcher.

Podľa magazínu People prerušil konferenciu na chvíľu práve detský plač, pretože jedna z diváčok mala so sebou svoje dieťa. „To je v poriadku, dieťa je v poriadku, nechajte ho plakať,“ vyhlásil vraj nadšený Ashton. „Toto mám ako flashback, chcem ísť domov. Nechajte to dieťatko plakať, na to som už zvyknutý,“ doplnil.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #sex #Ashton Kutcher #Mila Kunis

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju potrebuje v každom období.
Snažte sa byť milý na svojich kolegov, ak...

+ Sami ste si strojcom vlastného šťastia, preto nato nezabúdajte.
Nebuďte nepríjemný na kolegov, nikto momentálne...