Ruská diva Pugačeva v núdzi? Prenajíma byt v Moskve, za tisíce eur

Moskovský byt stálice ruského popu Ally Pugačevovej (65) je k dispozícii. Akurát si musíte pripraviť 220 000 rubľov (zhruba 3000 eur) mesačne.

24.02.2015 11:41
Ruská speváčka Alla Pugačeva. Foto: ,
Ruská speváčka Alla Pugačeva.
debata

„Alla sa v kríze rozhodla prenajať svoj byt,“ napísal bulvárny denník Komsomoľskaja pravda. Extravagantná rusovláska žila v luxusnom byte v centre Moskvy naposledy v polovici 90-tych rokov, pred predposlednou svadbou, než sa nasťahovala k ženíchovi, aby sa následne zase rozviedla, odsťahovala do hotela, našla si nový byt a neskôr aj nového životného partnera, s ktorým sa presťahovala na vidiek. V žiadnom prípade do chalupy, ale na zámok.

„Po celý čas ten byt, v ktorom sa svojho času schádzal výkvet ruskej elity, zíval prázdnotou,“ podotkol denník, ktorý si povšimol inzerátu, ponúkajúceho na prenájom „útulný päťizbový byt“ s tromi spálňami, vybavenou kuchyňou, barom, fungujúcim krbom, dvoma kúpeľňami (so sprchou a masážnou vaňou), oddelenou šatňou a dvoma parkovacími miestami v stráženom dome. Byt je prázdny, ale za príplatok sľubuje prenajímateľ dodať nábytok.

V inzeráte síce chýbala zmienka o Pugačovovej, ale vďaka reportážam v módnych časopisoch je niekdajší hviezdny príbytok notoricky známy.

Šesťdesiatpäťročná „bohyňa ruského popu“ za svoju takmer päťdesiatročnú kariéru vydala dvadsiatku sólových albumov a podľa niektorých zdrojov predala až 250 miliónov nosičov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Alla Pugačeva

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...