Jeremy Renner tvrdí, že jeho manželka nemá nárok na alimenty

Americký herec Jeremy Renner požiadal súd, aby zamietol žiadosť jeho manželky, kanadskej modelky Sonni Pacheco o vyplácanie alimentov po rozvode.

25.02.2015 08:38
Jeremy Renner Foto: ,
Herec Jeremy Renner na filmovej premiére.
debata

Štyridsaťštyriročný rodák z kalifornského Modesta tak spravil minulý piatok, hoci Pacheco podala žiadosť o rozvod ešte v decembri po necelom roku manželstva s tým, že chce výhradnú fyzickú starostlivosť o ich takmer dvojročnú dcéru Avu Berlin a finančnú podporu od budúceho exmanžela.

Renner v súdnych dokumentoch tvrdí, že na základe predmanželskej zmluvy nemá Pacheco nárok na alimenty ani na podiel z jeho majetku. Herec taktiež súd požiadal o spoločnú starostlivosť o spomínanú dcéru Avu Berlin.

Pacheco vo svojej žiadosti uviedla, že s Rennerom síce uzavreli predmanželskú zmluvu, no tá je podľa nej falošná, a preto chce, aby ju súd vyhlásil za neplatnú.

Dcéru chce vychovávať sama pretože si myslí, že Rennerov dom nie je pre dieťa bezpečný. Nachádza sa v ňom totiž napríklad bazén bez oplotenia či zbierka zbraní. Súdne pojednávanie je naplánované na 1. apríla.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Jeremy Renner #Sonni Pacheco #alimenty

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...