Brutálna hádka na pľaci! Lawrence bráni režiséra, len sme cvičili rolu

Krik, nadávky a poriadne dusnú atmosféru zažil štáb na nakrúcaní nového filmu Joy v réžii Davida O. Russella. Ten mal byť práve súčasťou konfliktu s herečkou Jennifer Lawrence.

01.03.2015 08:00
Herečka Jennifer Lawrence žiarila v kreácii Prada. Foto: ,
Herečka Jennifer Lawrence.
debata

Klebiet sa okamžite chytili médiá a informovali o konflikte a slovnej bitke režiséra a jeho múzy, s ktorou už spolupracoval na dvoch filmoch. Celú kauzu sa rozhodla vysvetliť priamo herečka osobne. A spravila tak dokonca na svojom facebookovom profile.

„Ahojte, viem, že sem veľmi nechodím, lebo ledva stíham odpovedať na emaily. Ale v posledných 24 hodinách sa začali šíriť naozaj nepekné klebety a musím na ne reagovať,“ napísala Lawrence na sociálnej sieti. „David O. Russell je jeden z mojich najbližších priateľov a máme spolu úžasný pracovný vzťah. Zbožňujem tohto chlapa a nezaslúži si byť súčasťou podobných bulvárnych výmyslov,“ odkázala herečka.

Podľa vyjadrenií štúdia Fox 2000 bola „hádka“ na pľaci medzi 56-ročným režisérom a 24_ročnou herečkou len súčasťou pracovnej techniky, v rámci ktorej sa mala hviezda „dostať do role“.

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #konflikt #Jennifer Lawrence #David O. Russell

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....