Ak máte päťdesiat, prácu nedostanete, narieka Kristin Scott Thomas

Britsko-francúzskej herečke sa nepáči nedostatok pracovných ponúk pre kolegyne v jej veku.

02.03.2015 04:00
Kristin Scott Thomas Foto: ,
Herečka Kristin Scott Thomas.
debata

Anglicko-francúzska herečka Kristin Scott Thomas si myslí, že nedostatok pracovných ponúk pre herečky vo veku 50 rokov je katastrofa a že existuje malá pravdepodobnosť, že sa situácia zmení.

Päťdesiatštyriročná držiteľka titulu rytierka-komandérka (DBE) to povedala pre televíziu BBC One. „Nebudem vás unavovať príbehmi, ako staršie herečky nedostávajú prácu vo filme, pretože je to nudné. Ale je to pravda, je to katastrofa…Kým sa ľudia nebudú dožívať 150 rokov, nemyslím si, že 50-ročné herečky budú považované za vhodné,“ uviedla v rozhovore.

Rodáčka z Redruthu na juhozápade Anglicka sa tiež vyjadrila k spôsobe výberu svojich hereckých úloh. „Som veľmi dobrá v určitom type úloh. A ľudia budú vždy chcieť, aby ste robili to, v čom ste dobrý. Je to prirodzené. A začína to byť nudné,“ povedala Scott Thomas. „Preferujem hrať v niečom, čo je pre mňa vzrušujúce, pri čom viac riskujem. Uvedomila som si, že filmy, ktoré som takto vybrala, nemali veľký úspech. Ale to nespôsobí, že ich prestanem nakrúcať, pretože ma to baví,“ vyhlásila.

debata chyba
Viac na túto tému: #práca #príležitosti #Kristin Scott Thomas

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....