Krásna Popoluška má teda spôsoby! Princovi grgala rovno do tváre

Hoci nová Popoluška príde do slovenských kín až budúci mesiac, jej hlavná predstaviteľka - krásna Lily James už stihla poodhaliť mnohé tajomstvá z nakrúcania. Aj také vyslovenek "neprinceznovské".

10.03.2015 00:00
Lily James a Richard James Foto: ,
Hlavní hereckí predstavitelia Popolušky - herečka Lily James a herec Richard James.
debata

Blondínka, ktorú preslávil seriál Panstvo Downton, bola veľkú časť nakrúcania zošnúrovaná v tesnom korzete vyrobenom na mieru a pri jeho nosení vraj zažila niekoľko nepríjemných momentov. „Keď som ho mala na sebe, nakrúcali sme takpovediac nepretržite, takže nebol čas sadnúť si a dať si čaj, alebo nejakú chutný obed. Museli sme jesť postojačky a za behu,“ vysvetlila herečka pre Los Angeles Times.

„Korzet sa v takom prípade nerozšnuroval. Lenže, tým pádom sa ani jedlo, ktoré som zjedla, netrávilo tak, ako treba. Celé popoludnie som potom Richardovi (pozn. herec Richard James, ktorý stvárňuje princa) grgala do tváre a bolo to pomerne nepríjemné,“ pokračovala nová filmová Popoluška.

Herečka Lily James na premietané filmu... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Lily James Herečka Lily James na premietané filmu Popoluška v New Yorku.

Pre útly driek v rozprávkových šatách sa pred časom ozvali kritické hlasy, ktoré tvrdili, že filmové štúdio Walta Disneyho propaguje nezdravý obraz vychudnutej ženy. James sa však bráni, že tento vzhľad je celkom prirodzený v prípade korzetov. „Sukňa je veľká a korzet ma má stiahnuť, v tom je podstata. Tak šaty Sandy Powell navrhla,“ vysvetlila s odvolaním sa na slávnu kostýmovú dizajnérku. Doplnila tiež, že ona sama má síce prirodzene štíhly driek, ale je tiež ženou s prsiami a kyprejšími bokmi. „Ale som zdravá žena,“ doplnila.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nakrúcanie #korzet #Popoluška #Lily James #grganie

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....