Exmanžel Mariah Careyovej vraj už má náhradu: A je to táto sexica!

Americký rapper, herec a producent Nick Cannon, ktorý sa v súčasnosti rozvádza so speváčkou Mariah Carey, údajne randí s modelkou Jessicou White.

19.03.2015 06:58
debata
Modelka Jessica White na výročnej 14.... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Jessica White Modelka Jessica White na výročnej 14. halloweenskej párty modelky Heidi Klumovej.

Page Six denníka New York Post o tom informoval nemenovaný zdroj, podľa ktorého sa dvojica stretáva už niekoľko mesiacov. To, že tvoria pár, sa vraj snažili držať v tajnosti predovšetkým preto, že súd ešte neuzavrel rapperovo rozvodové konanie s Careyovou.

Ich vzťah je podľa anonyma vážny, keďže 30-ročná rodáčka z Buffala sa už mala stretnúť aj s deťmi Cannona a Carey – trojročnými dvojčatami Monroe a Moroccanom Scottom.

Tridsaťštyriročný Cannon sa ku vzťahu s modelkou, ktorá kedysi predvádzala aj pre Victoria's Secret, zatiaľ oficiálne nevyjadril. V nedávnom rozhovore pre portál Extra však uviedol, že v súčasnosti nemá žiadnu partnerku.

„S nikým nerandím. Nemám na to čas. Sústredím sa na to, aby som bol tým najlepším otcom, akým len môžem byť, a pokiaľ ide o biznis, mám toho naozaj veľa – od knihy, dobročinných aktivít, až po všetky tie šou a filmy, ktoré produkujem,“ povedal rodák z kalifornského San Diega, ktorý sa v poslednom období objavoval na verejnosti napríklad aj s modelkami Nicole Murphy a Amber Rose.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pár #tajnosti #Nick Cannon #Jessica White

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...