Žiaden sex! Sme len kolegovia, tvrdí Bradley Cooper o krásnej Jennifer

Minulotýždňová horúca správa o rozchode herca Bradleyho Coopera s modelkou Suki Waterhouseovou má pokračovanie. Dôvodom má byť vraj Jennifer Lawrence.

24.03.2015 00:00
debata
Hereckí kolegovia Bradley Cooper a Jennifer... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Bradley Cooper a Jennifer Lawrence Hereckí kolegovia Bradley Cooper a Jennifer Lawrence spoločne na premietaní filmu Serena.

Ako tvrdia viaceré bulvárne portály či týždenníky, trojnásobný nominant na Oscara sa mal v uplynulých mesiacoch zblížiť práve so svojou filmovou kolegyňou a dať jej prednosť pred partnerkou, ktorá na striedačku žije a pôsobí v USA aj Veľkej Británii.

Cooper to však dôrazne poprel a označil 24-ročnú blondínku za skvelú kolegyňu, od ktorej sa dokáže veľa naučiť. „Veľmi ju rešpektujem ako profesionálku a ako herečku. Dokážem sa od Jennifer veľa naučiť a myslím si, že veľa z nás túži pracovať s ľuďmi, ktorí sú lepší ako my sami. Potom sa dokážeme posúvať,“ vyhlásil Cooper pre magazín US Weekly.

Herečka Jennifer Lawrence na premietaní filmu... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Jennifer Lawrence Herečka Jennifer Lawrence na premietaní filmu Serena - v šatách Dior Couture.

Dvojica pritom počas víkendu spoločne absolvovala špeciálne premietanie ich tretieho spoločného filmu – biografie Serena. Na červenom koberci spolu pózovali, vtipkovali a žiarila z nich dobrá nálada. Aj preto sa vraj mnohí novinári domnievajú, že medzi nimi je čosi viac. Obaja herci však tvrdia opak. Pred Serenou si spolu zahrali vo filmoch Špinavý trik a Terapia láskou, za výkony v ktorých obaja získali oscarové nominácie. Lawrence jednu z nich napokon aj premenila na pozlátenú sošku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Jennifer Lawrence #románik #Bradley Cooper #klebety

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....