Nečakané rozhodnutie! Zayn Malik opúšťa formáciu One Direction

Spevák Zayn Malik ukončil svoje pôsobenie v britsko-írskej chlapčenskej formácii One Direction.

26.03.2015 10:12
One Direction Foto: ,
Kapela One Direction v kompletnom zložení - zľava: Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, a Louis Tomlinson.
debata

Dvadsaťdvaročný interpret už minulý týždeň oznámil, že s členmi skupiny nebude pokračovať v turné On the Road Again, pričom ako dôvod uviedol nadmerný stres.

Hoci priaznivci One Direction dúfali, že Malik sa k zoskupeniu vráti po skončení koncertnej šnúry, rodák z Bradfordu dnes na webstránke www.onedirectionmusic.com zverejnil vyhlásenie, v ktorom uviedol, že skupinu opúšťa už nadobro.

„Môj život s One Direction mi priniesol viac, ako som si kedy dokázal predstaviť, no po piatich rokoch cítim, že práve teraz je ten správny čas, aby som odišiel. Chcem sa ospravedlniť všetkým fanúšikom, ak som ich sklamal, no musím urobiť to, čo považujem za správne,“ vyjadril sa.

"Odchádzam, pretože chcem byť normálnym 22-ročným chalanom, ktorý môže oddychovať a žiť svoj súkromný život mimo reflektorov. Viem, že v Louisovi, Liamovi, Harrym a Niallovi som našiel štyroch priateľov na celý život. Viem, že budú pokračovať tak, aby boli tou najlepšou skupinou na svete,“ dodal Malik. Zvyšní členovia formácie sú podľa vlastných slov z odchodu Malika smutní, jeho rozhodnutie však rešpektujú.

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #koniec #odchod #One Direction #Zayn Malik

+ Nezabúdajte na zuby, aj tie momentálne potrebujú starostlivosť.
Čím skôr si urobíte svoju prácu, tým skôr budete...

+ Neseďte doma pri monitore, dosť času pri ňom predsa trávite v škole.
Premýšľajte o dlhodobej kariére, finančný...