Helen Mirren túži šoférovať v Rýchlo a zbesilo! Obdivuje Vina Diesela

Anglická herečka Helen Mirren by si chcela zahrať v ďalšom pokračovaní akčnej série Rýchlo a zbesilo.

03.04.2015 08:40
Helen Mirren Foto: ,
Herečka Helen Mirren si na premietanie filmu obliekla šaty Badgley Mischka.
debata

Šesťdesiatdeväťroč­ná držiteľka Oscara to povedala portálu Yahoo Movies. „Tak veľmi chcem byť šialenou šoférkou v ďalšej časti série,“ priznala herečka. „Preslávila som sa tým, že vždy šoférujem ja. Bola som v relácii Top Gear (motoristická relácia britskej televízie BBC, pozn. SITA). Okruh som zvládla vo veľmi dobrom čase. Stále to pripomínam a oni sa ma nikdy nespýtajú,“ doplnila rodáčka z Londýna, ktorá neskrýva obdiv k jednému z hlavných protagonistov akčnej série. „Musím povedať, že Vin Diesel je skvelý. Mám ho rada. Sčasti kvôli nemu chcem hrať v sérii. Ale tiež aj pre šoférovanie,“ priznala Mirren.

Herečky Helen Mirren (vľavo) a Katie Holmes...
Herečka Brooke Shields na premiére filmu Woman...
+3Herečka Katie Holmes v šatách od Zaca Posena na...

Akčná séria Rýchlo a zbesilo odštartovala na filmových plátnach v roku 2001 a divákom a diváčkam predstavila svet rýchlych aut. Nakrúcanie siedmej časti prerušila v novembri 2013 smrteľná nehoda jedného z hlavných predstaviteľov, Paula Walkera.

Nakrúcanie sa po štyroch mesiacoch znova rozbehlo, pričom produkcia pokračovala s upraveným scenárom, keďže Walker pred smrťou stihol nakrútiť len približne polovicu potrebných záberov. Chýbajúce scény dorábali s dvojníkom a tiež s bratmi zosnulého herca, Calebom a Codym.

V postprodukcii tvorcovia použili technológiu CGI a dosiaľ nezverejnené zábery nakrútené pre predchádzajúce filmy zo série. Rýchlo a zbesilo 7 do slovenských kín uvedú vo štvrtok 2. apríla.

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #šoférovanie #túžba #rola #Rýchlo a zbesilo

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....