Ďalšia veľká príležitosť? Kristen Stewart rokuje o novej úlohe

Americká herečka Kristen Stewart rokuje o úlohe v pripravovanej adaptácii knihy Billy Lynn’s Long Halftime Walk (2012) spisovateľa Bena Fountaina.

03.04.2015 14:40
Chanel Couture - jar-leto 2015 - Paríž -... Foto: ,
Americká herečka Kristen Stewart.
debata

Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter. Vojnovú drámu by mali začať nakrúcať už čoskoro. Režírovať ju bude Ang Lee, ktorý má na konte filmy ako Tiger a drak (2000), Hulk (2003), Skrotená hora (2005) či Pí a jeho život (2012). O scenár sa postaral Simon Beaufoy.

Tvorcovia filmu už oznámili, že si v ňom zahrá Steve Martin. Okrem neho sa diváci a diváčky môžu tešiť aj na Garretta Hedlunda, známeho zo snímok Trója (2004), Eragon (2006) alebo Nezlomný (2014), a začínajúceho herca Joea Alwyna. Druhý menovaný stvárni 19-ročného vojaka Billyho Lynna, ktorý slúžil v Iraku.

Po tom, ako novinári zachytia kamerami bitku, v ktorej jeho skupina preukázala hrdinstvo, prevezú ich na príkaz vlády do USA, aby ukázali ľuďom, že ich misia má zmysel. Verejnosti ich predstavia počas futbalového zápasu, ktorý sa koná v Deň vďakyvzdania. Vojaci, ktorých vyhlásili za národných hrdinov, sa však po skončení turné na oslavu víťazstva budú musieť vrátiť späť do služby.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Stewart #rola #Halftime Walk #Ben Fountain

+ Nájdenie hobby, ktoré milujete, zlepší vaše psychické zdravie.
Nerobte všetko naraz, rozdeľte si všetko tak aby...

+ Neseďte doma pri monitore, dosť času pri ňom predsa trávite v škole.
Premýšľajte o dlhodobej kariére, finančný...