Najsexi dídžej planéty! Ale neuveríte, ako vyzeral pred pár rokmi...

Už druhý rok po sebe je najlepšie zarábajúcim dídžejom sveta. A nielen to. Calvin Harris sa za roky v brandži vypracoval aj z ostýchavého "bifľoša" na "dokonalého" manekýna.

09.04.2015 00:00
Calvin Harris Foto:
Dídžej Calvin Harris v roku 2007 (vľavo) a v roku 2015.
debata

Azda len málokto si dnes pamätá, ako vyzeral tento rodák z britského mesta Dumfries v začiatkoch kariéry. Zábery z roku 2007 však hovoria jasne. Pôvodná farba vlasov bola tmavohnedá, pleť ešte bojovala s pozostatkami akné a v chrupe nechýbalo pár krivých a mierne zašednutých zubov.

Calvin Harris v roku 2007 vyzeral skôr ako...
Dídžej Calvin Harris na zábere z roku 2009.
+3Dídžej a v tom čase aj spevák Calvin Harris na...

Lenže s príchodom na medzinárodnú scénu si očividne muž, ktorý už spolupracoval s Rihannou, Kylie Minogue či Dizzee Rascalom, povedal, že zmena je nutná. Možno k nej prinúti jedinca nečakaná zmena prostredia – ak sa odrazu ocitnete v americkom šoubiznise a stretávate sa denne s umelcami, u ktorých je vzhľad jedným zo základných potrieb kariéry, asi sa to podpíše aj na tom, ako túžite vyzerať sami. Harris prešiel za uplynulých osem rokov skutočne veľkou vizuálnou premenou.

Dídžej Calvin Harris v reklame na bielizeň... Foto: Boo George pre Emporio Armani
Dídžej Calvin Harris v reklame na bielizeň Emporio Armani. Dídžej Calvin Harris v reklame na bielizeň Emporio Armani.

Šmrncovný účes a nová, no veľmi prirodzene pôsobiaca farba vlasov, k tomu patričný tón opálenia, vybielené a upravené zuby sú len detaily. Z vyziabnutého chudého dídžeja sa však stal aj svalovec, ktorého bicepsy a brušné svaly už zažili veľkú premiéru aj priamo v reklamu – u Giorgia Armaniho.

Určite aj preto sa po jeho boku striedajú známe speváčky či celebrity. Celkom aktuálne je to Taylor Swift, superstar, o ktorej kedysi Harris vyhlásil, že nie je jeho typ. Nuž, časy sa menia rovnako ako názory aj vzhľad…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Calvin Harris #dídžej #zmena #svaly #roky #vizuál

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...